Post by riolarpomardi on Feb 16, 2022 13:22:59 GMT -3
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hello Neighbor ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hello Neighbor IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod περισσότερα όλα ▞▞▞
▞▞▞ Hello Neighbor 2022 version ▞▞▞
Η ακτ 1 είναι δοκιμή παντός είναι τέλειος και αν ήταν δωρεάν θα ήταν τέλειος
Το καλο ειναι πως παλια μπορεις να παιξεις ολα τα επιπεδα, ενω τωρα πρεπει να πληρωνεις.
όταν παίζω με το φορητό υπολογιστή μου κάνει δυσλειτουργίες και όλα είναι μαύρα παρακαλώ διορθώστε το με το φορητό υπολογιστή hp απαντήστε μου pls....... και θέλω απλώς να σας πω γιατί μοιάζει με απόκριες όταν τα δέντρα είναι με κόκκινο περίγραμμα παρακαλώ διορθώστε
Έτσι, μου ζητούσε συνέχεια να κοινοποιήσω την τοποθεσία, τις επαφές και τις φωτογραφίες μου. Επίσης, δεν μπορείτε να παίξετε ολόκληρο το παιχνίδι, πρέπει να πληρώσετε 15 δολάρια! Γενικά όμως είναι ένα διασκεδαστικό/προκλητικό παιχνίδι.
Οπότε δεν γράφω τόσο συχνά κριτικές. Οπότε έχω καλή σύνδεση στο διαδίκτυο αλλά κάθε φορά που μπαίνω στην εφαρμογή κολλάει στην οθόνη φόρτωσης. Το σπίτι του φίλου μου έχει καλύτερη σύνδεση, αλλά ακόμα κολλάω στην οθόνη φόρτωσης του ξυπνητηριού. Αυτό το παιχνίδι είναι χάσιμο χρόνου και δεν καταλαβαίνω γιατί αυτό το παιχνίδι χρειάζεται καλή σύνδεση, δεν είναι για πολλούς παίκτες ή online. Και πάλι, παρόλο που έχω καλή σύνδεση, το παιχνίδι δεν λειτουργεί. Και εγώ απεγκαταστήσω την εφαρμογή.
Παιχνίδι PS4 Hello Neighbor: Hide & Seek. Magnifier Icon Ενεργοποιήσετε το ζουμ. Κωδικός: PSF.00838. 12+. Δράση - Περιπέτεια. Δείτε τις πλήρεις προδιαγραφές.
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι, αλλά το πολύ λυπηρό με μερική απασχόληση είναι ότι πρέπει να πληρώσετε πολλά χρήματα Παρακαλώ κάντε το δωρεάν. Και είναι σαν τρομακτικό δάσκαλο 3d, αλλά αυτό το παιχνίδι είναι πραγματικά δύσκολο. Και φυσικά μου αρέσει και μου αρέσει τόσο πολύ αυτό το παιχνίδι σε εμένα και στα αδέρφια μου👍❤️👩💻📱 οπότε δίνω μόνο 2 αστέρια⭐⭐
Ήμουν ενθουσιασμένος όταν ήταν δωρεάν, αλλά μετά τις κομμένες σκηνές στο παιχνίδι, αποδεικνύεται ότι πρέπει να αγοράσετε την πλήρη έκδοση. Αυτό ήταν αρκετά απογοητευτικό και τα χειριστήρια μου κόλλησαν επίσης για κάποιο λόγο.
Αυτό είναι ένα rip off πριν μπορέσετε να παίξετε ολόκληρο το παιχνίδι δωρεάν, επαναλαμβάνω ΔΩΡΕΑΝ τώρα αν το αποκτήσετε θα πρέπει να πληρώσετε 15 dolors για το υπόλοιπο παιχνίδι τώρα νομίζω ότι μπορείτε να παίξετε μόνο την πράξη 1 ακόμα κι αν πάει στην πράξη 2, εξακολουθεί να είναι ένα σκίσιμο γιατί έπαιξες ο Allredy το μισό παιχνίδι, οπότε εν κατακλείδι, γεια σου γείτονα ήταν καλός, δεν ήταν απλώς ένας τρόπος για τους creatoes να βγάλουν χρήματα και τώρα το μισώ
Παιδιά κολλάει μην το κατεβάζει
Δεν είναι δωρεάν, είναι επίδειξη, ο λόγος που έδωσα 4 αστέρια είναι επειδή έχω ελληνικά
Γεια σας προγραμματιστές, τα χειριστήρια είναι λίγο μπερδεμένα και δεν μπορώ να παραλάβω ένα κουτί ή τίποτα απολύτως. γιατί δεν μπορώ να πάρω ένα κουτί είναι μικρό. Δοκίμασα και στο oppo f5 και στο oppo f7 αλλά και πάλι δεν μπορώ να παραλάβω κουτί ή τίποτα. Παρακαλώ, επιλύστε αυτό το πρόβλημα Θέλω να παίξω αυτό το παιχνίδι πάρα πολύ. Παρακαλώ λύστε το πρόβλημα ελέγχου. Pls Pls Pls Pls Pls Pls Pls Pls Pls
ρε παιδια ποτε μου λιγο στο ηπογειο κατεβικα και μπρικα το ρευμα τσαλασμενο και δεν μπορου να μπο μεσα για να παθω το κακινο κουμπι και να ανεκει το εξιτ τι πρεπει να κανω;
Hello Neighbor Пригодницькі plu
Trojan War: Rise of the legendary Sparta Strategie tkj
Αυτό είναι ένα υπέροχο παιχνίδι! Αστεϊσμός. Αυτό το παιχνίδι σε οποιαδήποτε κινητή συσκευή είναι απαίσιο. Θα συνιστούσα να το παίξετε σε υπολογιστή. Αλλά αν θέλετε τρομερά γραφικά και συνεχείς οθόνες φόρτωσης, τότε συνεχίστε.
Τελιο ειναι αλα αργη να κατεβασεις πεζο σε ταμλετ αιφον 11 αλα κολαη πολη οταν κατεβενη και ειναι σπαστικο πολη!!! 😠😠
Λατρεύω αυτό το παιχνίδι γιατί είναι τόσο φοβερό αλλά και τρομακτικό, εννοώ γιατί όχι αυτό το παιχνίδι; Θα πρέπει να το παίξετε, είναι καλύτερα από κάθε παιχνίδι. (εκτός από το roblox φυσικά)
Ότι χειρότερο μην το κατεβάζετε το καταιβάζουν μόνο η nood
Καλό παιχνίδι Hahahahahhaha Το Hello Neighbor είναι ένα stealth παιχνίδι τρόμου για το να μπεις κρυφά στο σπίτι του γείτονά σου για να καταλάβεις ποια φρικτά μυστικά κρύβει στο υπόγειο. Παίζετε εναντίον ενός προηγμένου AI που μαθαίνει από κάθε σας κίνηση. Σας αρέσει πραγματικά να σκαρφαλώνετε μέσα από αυτό το παράθυρο της αυλής; Περιμένετε μια παγίδα αρκούδας εκεί. Περνάτε κρυφά από την μπροστινή πόρτα; Θα υπάρχουν κάμερες εκεί σύντομα. Προσπαθείτε να ξεφύγετε; Ο Γείτονας θα βρει μια συντόμευση και θα σας πιάσει.
Βελτιστοποιήστε το παιχνίδι για περισσότερες συσκευές. Η προεπιλεγμένη ευαισθησία είναι πολύ χαμηλή και το κουμπί πίσω απλώς μπλοκάρει το ρυθμιστικό ευαισθησίας. Ξέρω ότι αυτό το παιχνίδι είναι μια εξαιρετική θύρα, απλώς βελτιστοποιήστε το για περισσότερα Android. Το παιχνίδι τρέχει ομαλά και όμορφα, αλλά το μενού είναι ακατάστατο για τη συσκευή μου.
Δεν μου κάνει. Κάθε φορά που προσπαθώ να το παίξω παγώνει, έχω επαναφορτώσει το παιχνίδι και ακόμα δεν έχει λειτουργήσει. ΦΙΞΤΕ ΤΩΡΑ το παιχνίδι σας επίσης το παιχνίδι νομίζει ότι είμαι 5 ετών.
Δεν το έχω κατεβάσει ακόμα μα περιμένω 3ωρες εδώ πέρα😂😂😂 μπορεί να φτέει το σήμα Μ δεν ξερω
Έχω το Xiaomi mi8 και αυτό το τηλέφωνο έχει πολύ καλή ανάλυση στο youtube και σε άλλα παιχνίδια fps. Χρησιμοποιώ σε κάθε παιχνίδι fps σε ρυθμίσεις υψηλής ανάλυσης. Άρα αυτό το παιχνίδι δεν έχει ρυθμίσεις ανάλυσης.
Οκ καλό είναι το παιχνιδάκι αλλά πολλές φορές με πετάει αλλά εντάξει 😬
Μόλις κατέβασα αυτό το παιχνίδι και ήμουν ενθουσιασμένος που θα παίξω μέχρι που μου ζήτησε την τοποθεσία, τις φωτογραφίες, τα πολυμέσα κ.λπ. Έκανα κλικ στην άρνηση και μετά ζήτησα ξανά, συνέχισα να αρνούμαι μέχρι να μπω τελικά, ή έτσι νόμιζα, ότι συνέχισε να φορτώνει και να φορτώνει μέχρι να σταματήσει ολόκληρο το παιχνίδι. Τώρα δεν μπορώ να παίξω το παιχνίδι. Δεν ξέρω αν αυτό είναι μόνο το τηλέφωνό μου, αλλά προτείνω να μην το κατεβάσετε.
Αυτή η εφαρμογή είναι πολύ καταγραφή, αλλά είναι πολύ διασκεδαστική και πολύ καλή
Μάθε τα πάντα για Atomic Heart | Game20.gr
💩💩😠😠😠😠
Ήταν ένα επικό παιχνίδι πριν από ενημέρωση μετά από ενημέρωση πρέπει να πληρώσετε για ό,τι μπορείτε να παίξετε δωρεάν πριν από την ενημέρωση.
Αυτό είναι τρελά υπέροχο παιχνίδι μέχρι να έρθει νέα ενημέρωση και εδώ, έχω κολλήσει στην πράξη 1! Χρειάζομαι την πράξη 3!!! Πραγματικά χρειάζομαι. Είναι κάπως αργό στο παιχνίδι και μερικές φορές, ο γείτονας είναι κολλημένος στη λάμπα όπου η κίτρινη πόρτα έχει μια κόκκινη κλειδαριά μέσα, αυτό το δωμάτιο. Είναι υπέροχο γιατί μπορώ να κάνω τα πάντα και είναι κολλημένος για πάντα με κάποιο τρόπο και δεν μπορεί να με πιάσει. Απλά πες μου, τι σημαίνει ΠΛΗΡΗΣ ΕΚΔΟΣΗ και είναι νόημα;;;!; Απ. Παρακαλώ.!!!!!! Κανονικό παιχνίδι ω παρακαλώ (αν θέλετε μόνο χρήματα για αυτό θα εκραγώ) αλλάξτε αυτό!!!
Ειναι καλο παιχνιδι οταν ειμουν μικρος ηταν το αγαπημενο μ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΤΕΒΑΣΩΩΩΩΩΩ Αλλα γενικα ειναι τελειο παιχνιδι
Hello Neighbor Adventure qiyr
κατεβάσετε Hello Bendy Neighbor For Minecraft Game apk για το Android, Γεια σου Bendy για το παιχνίδι Minecraft Hello Bendy.
Το παιχνίδι είναι πολύ επικό, αλλά μερικά σφάλματα, όπως εσύ, ξεπετάγονται από το πουθενά και τα γραφικά (στο κινητό) είναι πραγματικά περίεργα, δεν μπορείς να τα αλλάξεις, πρόσθεσε μια επιλογή για να τα αλλάξεις
Hello Neighbor ጀብዱ vjgz