Post by riolarpomardi on Feb 16, 2022 13:19:53 GMT -3
------------------------------------------
▶▶▶▶ Brain Test: Zeka Oyunları ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Brain Test: Zeka Oyunları IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hile kodu üreteci altın ▞▞▞
▞▞▞ Brain Test: Zeka Oyunları 2022 version ▞▞▞
Bu iyi bir şey değil ama bence iyi bir anlaşma elde etmenin tek yolu Balık iki gt iki iki onuncu onuncu onuncu iki kırmızı yeti iki yat nooooo yehudi Çaykovski
Kesinlikle berbat bir oyun. 6 yaşındakilerin çoğu seviyeyi anlayabilir ve diğer birkaç seviye mantıklı değil. Neredeyse animasyonlarla oynuyor ve onları eski bir flash oyun gibi hareket ettiriyor. Bunlar gerçek bulmacalar değil ve animasyonların yarısı bile çalışmıyor ve seviyeyi geçemiyorsunuz.
İyi deneyim. Keşke ampul kullanma önerisini değiştirebilsen
Bir yapboz oynayın, sonra bir reklam izleyin, başka bir yapboz oynayın ve bir bonus turdan sonra başka bir reklam izleyin, yine de izlemeniz gereken bir reklam... bir reklam! Ne kadar çok olduğunu bilmek istediniz mi? Bu çok fazla! Oynamaktan çok reklam izlemek can sıkıcıdır...!
oyun çok küçük çocuk oyunlarında çocuklarla çocuklar hakkında konuşulur. YAŞASIN CİNSİYET EŞİT yazıyordu lgbt ye yönlendirmek benim için benim bu oyunundan teklif etmiyorum
çok güzel bir oyunmuş
güzel oyun zeka geliştiriyor
Bu oyun, her seviye arasında çok fazla reklamla dolu
oyun çok güzel tavsiye ederim
Brain Test:謎題急轉彎 益智 uqfc
bir çocuğa birkaç şey öğretmenin iyi bir yolu
Bu reklamlarla dolu. Oyundan zevk almak yerine sonu gelmeyen reklamlarla canımı sıkıyorum.
Oyun güzel boş vakitlerinizde oynayabilirsiniz öneririm ÖNE çıkması Için rastgele dhdhdhdjsshvrvhdydgrisoshdggevegsysysudhdgudushdhhdhdhydhegudjbeidhehhshsiishsidhevdhdodjdhdhhdsjdjdndjjdjdjdjdjd dhdhdhdjsshvrvhdydgrisoshdggevegsysysudhdgudushdhhdhdhydhegudjbeidhehhshsiishsidhevdhdohduuduuudujdjdjmnnsnndndsaanlepopbvxbdjsuwisisgxjndgsenznshs hdidudhdhdduudhheuhehuhejidjhehgdyh
Bu oyunu gerçekten beğendim ve reklamlara olan ihtiyacı anlıyor olsam da, bunlar çok fazla müdahaleci, tutarlı oyun oynamayı imkansız kılıyor. Şimdi sileceğim. Çok kötü. Eğlenceli küçük oyun, aşırı reklam nedeniyle rahatsız edici hale geldi.
Şaka değil, beyninizi kullanmaktan daha çok reklam izleyerek vakit geçiriyorsunuz. O kadar rahatsız edici ki artık oynayamıyorum. Mutlak çöp.
Güzel oyun, ama reklamlar çılgın. Bir reklamı izlerseniz ödül için döndürme seçeneği sunulur, ancak hayır'ı tıklasanız bile yine de bir reklam alırsınız. Lütfen yüklemeyin, bu bir pislik ve utanç verici
Zor demekten çok uzağım - dil kullanımı açısından manipülatif ve yanlış.Bu, "arkadaşınızın" size aptal gibi görünmek için söylediği kötü müstehcen şakaya benziyor.
oyun güzel ama reklamlar sinir bozucu
Bir puanil kırma hakkında oyunum oyunum ve düşünce ki beyinle yani beyinle ilgili yokluğunda pizza seçimim yani beyinle neLLD ama var oyun tekkemmel RANDDDOM.kfkfkkcmckfkkkwmqeqfmkfkcmckfkkkwmqeqfmkfkcmckfkkkwmqeqfmkfkccrkrkkTVYVYVYVYVYVFBYBHSTVYBHSTVY
Brain Test: Tricky Puzzles טריוויה gazb
cok guzel ama oyun kasiyorr
Sürekli reklam sürekli video izleme çok can sıkıcı birkaç sorudan sonra bunaldım ve şimdi de kaldırıyorum kimse alıştırmasin can sıkıcı bir durum
oyun harika hem güzel hem de merkez mahalleci ilk bölümlerde kolay ama zorlaşıyor çok bir oyun elinize sağlık. (Rasgele) ıphsvhıvsıyvıysv9y7scğyscy6fs9ıgsıvsyıv7syv7yvyvhısğyğısgğkvdihoheıphğhıefğğhıvşyşısşhkğsğvy7fsğ7ugsğıyğhıdheşkhpiuev9yevpgıvshıfsuogsğıhvsıphvsıhvhsşhıgsğhıgsuığgshığvsuığvsuoğvğsuoğovğuosvuoğsğgu08eüudbojşb9ehıvduıgejlgdoğvğuodv0uodgğuodguığdvu7ğdghıgeğuosvğuosbuığşeu7ğeyıgğgğuıevuığegyıüsosofjhsiıozfhıoxghiıphicbıp
Oyun müq ettik çok Yararlı reklam çok ama zeka geliştiriyor çıkan reklamlar Hakkında yararsızda olabilir ama reklama bakmadan çarpıya basarsan iş çözülür bu kadar basit rastgele jsnxjdjxhwijdiejcueidjididdjjdjdnxjdjeisjjxjdisiwjxndjeidjsjdjdjdjdjdjdjjdjdiwjsnxjwndndjdndhdndoyunmüquxhxuxhxhxuxhxhudisjdisisjxjxjjxjxjxjxjsiwjsjxnsjxjxjxjxjxjxjxjjxxiixjxnsjsniwjwnxksjdjdjidjwkeodjwjxjxiskdjixksnxjsmdjdkdndieksoskpwosoxjeidjdjdieidjieowp0qpwowidjdjdjdndjjdjdjdjcndjjfjfjfjfjfnfnfnndjsjejwojxnsjsnejjdowidjdjdjdnje
Bu oyun iyi ve ilginç ama ücretsiz günlük ödüller vermiyorlar
Çeşitli eklentileri izlemeyi seviyorsanız, başka yere bakmayın çünkü bu oyun tam size göre! Korkunç zaman kaybı! Bu uygulama hakkında yazabileceğim tek iyi şey, oyunun işlevselliğinin çok kolay olması... Ta ki yanlışlıkla bir eklentiyi tıklayana kadar! Vaktinizi başka yerde geçirin!
Bu oyunu seviyorum çünkü oynaması kolay bir oyun ve büyük beynimin harika zihinlere ve alışılmışın dışında düşünen insanlara tavsiye etmesini test ediyor.
Aslında ilginç bir oyun ama içinde çok fazla gereksiz reklam var o kadar sinir bozucu ki oyun oynama keyfini bozuyor.. Bu oyunu kaldırıyorum.
güzel ig ama reklamlar can sıkıcı
İyi oyun ama çok fazla reklam! 2 aşamada 1 reklam gibi! Bu yüzden onu kaldırabilirim.
eğlenceli zaman öldürücü ama reklamlar, tatlım, reklamlar. onun iğrenç. ve otomatik mesajın yardımcı olmayacak. oyunu bile düzeltmiyorsun
Oyunun kendisi çok ilginç. Ama çok fazla reklam var! Sadece acınası.
Çok fazla reklam. Her bulmaca bazen bulmaca başına 2 reklam. Yine de harika bulmacalar
güzel oyun çok reklam var
Oyun açmılyo ve oynayamıyorum internetimde var nedense ekran kapanıyor ve oyunıyor ama çılgın bir oyun olabilirlik açısından yüklenebilir boyuta bağlı bir soru daha sorucağım PLAY STORE HİZMETLERİNE Sesum!!! Lütfen bana bu yardım olun teşekkürler♥♥
Zombie War Idle Defense Game Boshqalar zia
Güzel seviye ama ne zaman telefonumu sallamak zorunda kalsam ya da bunun gibi bir şey çalışmıyor. Seviye atlamak zorundayım😒
Çok saçma bi oyun arkadaşı gibi 30 senelik reklam var
Çok fazla reklam, güzel oyun. Bulmacalar zorlu, güzel. Ama yine de, birçok reklama giden yol.
Şimdiye kadar beğendim, ancak ampul reklamı izleme seçeneğini tıkladığımda hiçbir şey olmuyor.
Brain Test: Knifflige Rätsel Quizspiele bvd
Reklamların hoş bir deneyim için çok sık olduğu konusunda diğer yorumcularla aynı fikirdeyim. "Atlanabilir" reklamlar bile, bir süre atlama düğmesinin görünmesini izlemenizi sağlar, ardından atla düğmesine bastığınızda, reklam "atlandıktan" sonra 5 saniye daha reklamı yapılan şeyin adına bakmanız gerekir. Bana hala ürünü gösteriyorsanız ve benim oradan ayrılmak için beklemem gerekiyorsa, reklamı "atlamadım". Az önce bana farklı bir reklam ekranı göstermeni sağladım.
çok güzel zor aka biokadarda eglenceli
Oyun baya iyi ama 1 vermenin oyuna oyuna girince çıkıyor Cook sinirleniyorum telefona vuruyorum hasjzhzhzhh
Bütün seviyeleri bitirdim. Yeni seviyeler diyor. Güzel oyun tavsiye ederim ama çookk fazla reklam var. Çok sıkıyor insanı.
Senkronizasyon yok, tüm ilerlememi kaybettim!
Gerçekten çok güzel bir oyun. Bu kadar ne bekliyon? RANDOM: KGCOJEHEHHDHDHDHDDGS82JDYFIEBEUDY38RYR82NSYD8EHEUR93JR8RH3OEC3F363129JSUEVDURHDFRIEBDYRIWJEYRIEHEYEUEGEUDHDDHRURHRURUEUEUEUEUUEEUUDGRGRHRHDUEJGHFUXHFCIYCUFXBHRHHDHDHDHDJSDBDBHDDJSBSJDJDBDHDJDDODGDDGDGDHEHEHEHEHEURJDHDNRJFDJDJNDXICUUDRJBEJEIDIXXIJDJENEJDJDIXISKWKUCCYRVTVYCUXSIEJRNBTVUCCIUCCYGHRLEPPQPQPQPQHDGXBFBDJEBDJDHSGDGDHSHDHDHDHDHDHDHDHEHEHEHEHDHEHEHEHEJEHF8F4BD9FNR8EHE84BRIRURHEURHROENRHDIENDHDI3JRHHFHRUDRN3HRHUFBRBRJRJDBDUBDHDJDJL
Çok çılgın gibi 200. Bölüme çıkten sonra daha bölüm karşınıza gelmiyor. Bu yolu oyunu silmeyi düşünmüyorsunuz...
Açgözlü bir reklam geliri ihtiyacı tarafından yok edilen eğlenceli bir oyun. Kısa sürede çok fazla reklam.
Eğlenceli bir oyun olabilir, ancak reklamlar son derece rahatsız edici ve çoğu zaman. Genellikle ekleri atlayamazsınız ve bu kadar çok reklamdan sonra oyunu oynamak tatsız hale gelir.
Çok fazla ilk olarak 3 dakikasını ciddiye alıyor, ilk reklamdan sonra orucunuz gibi giriyorsunuz, 1-2 seviyede bir reklamlar çıkmaya başlıyor, o kadar rahatsız edici ki reklamsız versiyonu için para ödemeniz gerekiyor, en azından vermeyi bırakın. bir oyunda o kadar çok reklam var ki...
Mükemmel ilk ben oynadım sonra çocuklarıma tavsiye ederim .ama lütfen.brain testi 3 de kullanın English