Post by riolarpomardi on Feb 16, 2022 13:10:44 GMT -3
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mobile Legends: Bang Bang ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mobile Legends: Bang Bang IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ tikri pinigai nemokamai ▞▞▞
▞▞▞ Mobile Legends: Bang Bang 2022 version ▞▞▞
tai geras žaidimas, šios apžvalgos turi 50 USD telefoną, todėl jie atsilieka. Šio žaidimo kokybė labai gera. Jums reikia aukštos kokybės telefono, kad šis žaidimas išnaudotų visas jo galimybes. Kalbant apie mokėjimus žaidime. Viskas yra nemokama ir viską galite nusipirkti žaidimo pinigais (ne tikrais grynaisiais). Herojai (tik vienas yra iš Diamonds ($), o likusius galite nusipirkti už žaidimo pinigus, ty Ka Battle Points), emblemas, mūšio burtus visiškai nemokamai. Jums taip pat reikia gero interneto. Jie visą laiką keičia žaidimą. 10/10
Pirma, piršlybos yra visiškai nesąžiningos. Jie mane lygiuotų su žaidėjais, kurių reitingas nėra toks pat kaip mano. Antra, žaidimas taip vėluoja, kai staiga jį atnaujina. Neleiskite žaidėjams pradėti žaidimo, jei ketinate jį atnaujinti. Trečia, „Mythic“ pralaimime gauname -10 taškų, bet tik +8, kai laimime. Galiausiai, Moontonui rūpėjo tik mūsų pinigai, o piršlybų ir taškų sistema nepagerėjo. Jie tik nori išleisti brangią odą ir iš to uždirbti tiek daug pinigų.
Nauji čempionai visada nugalėjo. Rungtynių sistema yra gana bloga, nes didžiąją laiko dalį žaisite su aukštesnio rango komanda, pavyzdžiui: 1 mitas 2 epai 1 didmeistris ir viena legenda prieš 2 mitai 2 auksai ir 1 epas. 3 žvaigždutės tik todėl, kad šis žaidimas turi gerą grafiką ir gerą kovos sistemą. Bet tuo pat metu išleidžiant tik čempionus ir nepridedant daiktų kitokioms playstille. Žaidimas turi aukštą ping ir vėlavimą, o ši problema, nesusijusi su interneto ryšiu, dažniausiai bus trikdoma.
Plz pataisykite naujinimą, žaidimas neprasideda tik juodas ekranas, tiesiog pataisykite!!!
Tikiuosi, kad žaidimo gedimas bus išspręstas. bet kol kas. 3 žvaigždutės tiks.
Tai nesąžininga, nes galite iš naujo nustatyti paskyrą net tada, kai tai padarėte, o kitus žaidimus galite iš naujo nustatyti paskyrą. Tikiuosi, kad ištaisysite tai, nes nežinau, kaip iš naujo nustatyti paskyrą ir labai noriu, kad iš naujo nustatytumėte mano paskyrą mobiliajame telefone. pradėkite žaisti žaidimą, kaip tai padaryti, todėl kol kas skirsiu jam vieną žvaigždutę, kol žinosiu, kaip tai padaryti
Nuo tada, kai atnaujinau programą, vis kyla problemų. Būčiau atsijungęs žaidimo metu (programa būtų paleista iš naujo), arba tiesiog eidamas į pagrindinį puslapį ir naršydamas įvairiuose puslapiuose (įvykiai, parduotuvės, pasiruošimas ir tt) užtrukčiau per ilgai. Visada kraunasi.
Bandžiau žaisti, bet sustingstu piršlybose ir tada gaunu nuobaudą kaip afk, kai niekada neprisijungiau. Turiu vaizdo įrašą, įrodantį, kad žaidimas užstringa ir nustoja įkelti žemėlapį.
Man labai patiko šis žaidimas, bet po kelių atnaujinimų saugykla labai padidėjo, kaip ir 20gb iki 10gb su žaidimo ištekliais, deja, jie tai mato ir sumažina saugyklos vietą
Naudotas mėgautis žaidimu. Bet dabar ji kiekvieną kartą atsilieka. Nėra pusiausvyros, kai komandos nariai nėra tokie patys. Nėra teisinga. BP riba taip pat yra varginantis. Kai kurios mano odos taip pat trūksta! Tiems iš herojų aš retai naudoju! Galiausiai, įsitikinkite, kad vertinate lygybę kiekviename herojoje. Mes norime, kad estų oda.
Geras žaidimas, blogi serveriai. Ping
Tai labai geras žaidimas, bet, deja, per pastarąsias tris savaites mano rungtynių tvirtinimas trunka ilgiau nei 3 minutes, jei noriu žaisti solo, ar galite išgirsti šią problemą, ačiū iš anksto.
Žaidimas geras. Bet fcuk alsays gauti reconects. Jo didelė žaidimo problema, stresas. Problema yra žaidime, bet jie tai pripažįsta kaip jūsų problemą. Negaiškite laiko ir nervinkite.
Uzeina lagai
Mobile Legends: Bang Bang Акционе tsob
Piršlybos yra šiukšlės, ištekliai nustoja atsisiųsti įpusėjus, net nepavyksta susisiekti su klientų aptarnavimo tarnyba, o deimantų kainos pakilo. Jis tapo dar vėlesnis ir turiu tiek daug problemų dėl žaidimo patirties. Mano apžvalga pakeista iš 3 žvaigždučių į 1 žvaigždutę
Jei norite greito tempo, arkadinio tipo, mobos, išbandykite šį žaidimą. Tai gali būti gana smagu. Jame yra elementų, už kuriuos mokama už laimėti, pvz., skinai, suteikiantys daugybę atributų ir emblemų, todėl atminkite tai.
Žaidimo eiga, mechanika ir valdikliai yra geri. Herojai yra nerfai ir mėgėjai, o subalansuotas žaidimas yra nuostabus. Jūsų darbštumo dėka mobilusis legendas tampa puikiu žaidimu, kuriuo galime mėgautis. Tačiau toksiški žaidėjai...
Pakeičiau 5 įvertinimą į 2 žvaigždutes, nes labai erzina, kai naujinimai tikrai suaktyvino sistemą ir paveikė įkėlimo sistemą, kai prisijungiate prie žaidimo, plsssss ištaisykite tai nedelsiant.
Mobile Legends: Bang Bang የእንቅስቃሴ xbc
Mobile Legends: Bang Bang Märulimängud nibk
Po atnaujinimo negalėjau persijungti į kitą paskyrą, jis visada suteikdavo man naują paskyrą, o bendrinimas „Facebook“ visada paleis žaidimą iš naujo, kitaip nei anksčiau, net negalėjau gauti atlygio. Pls pataisyk
Naujas atnaujinimas toks liūdnas!! visa versija buvo šauni!!
Buvo gerai, kol atėjo naujas herojus yin. Jūs negalite bėgti ar gauti pagalbos. Tai komandinės kovos žaidimas. Laipsniškas žmonių atsisakymas, paliekant niūrius magaus ir kitus labai nepalankioje padėtyje. Palaužtas herojus gėda tau. Galvoju apie metų metus žaidžiamo žaidimo ištrynimą. Blogai atrodo mobiliųjų legendų komanda!!!!!
Mane visada mėgo šis žaidimas, bet po paskutinio atnaujinimo herojaus balansas man nebėra toks šaunus, tai reiškia, kad kūrėjai turėtų pagalvoti apie įgūdžių balansą ir viskas, be to, žaidimas vis užstringa ant tapetų. , žaidimas nebeatsidaro, ir man reikia jį įdiegti iš naujo (nekalbant apie šio žaidimo sunaudojamų GB skaičių), tikiuosi, kad jūs, vaikinai, galite padaryti daugiau, nei buvo padaryta anksčiau. Tai yra žaidimų ateitis. Reikia labiau įjungti. Ačiū
- gera grafika - sklandus žaidimo eiga - smagu žaisti - daug įvykių Šį žaidimą labai smagu žaisti, taip pat galite susidraugauti su kitais, man patinka žaisti šį žaidimą, galbūt kai kurios klaidos nebuvo ištaisytos, bet vis tiek smagu žaisti nes žaidimo grafika yra labai kokybiška ir sklandi, o kitas atnaujinimas darosi sklandesnis... bet prašau leiskite savo čempionatams nuspręsti, kokios skinas jie nori m3, nes aišku, kad jie laimėjo, kai kurie žaidėjai tuo labai nusivylę. ..Ačiū
Po atnaujinimo grynas lagas
Neturiu ką pasakyti, žaidžiu 5 metus ir niekada nesensta. Net jei dirbau su blogais komandos nariais (Toxic/Bad), vis tiek mėgaujuosi žaidimu, tikrai rekomenduoju, kad Arcane žaidimo režimus būtų galima žaisti bet kada, suprantu, kad tai sumažins žaidėjo reitingą/klasiką/muštynes, bet Aš tikrai būčiau tai dėkingas, MLBB, ačiū už visus MLBB metus (mano vardas yra RedHorse su katinu PFP, tai nėra mano pagrindinė paskyra)
Mobile Legends: Bang Bang Jangovar qac
Sumokėjo 32,99 euro negavau ką pirko, o administratorė sako, kad atsiuntė pirmam prašymui atsiųsti nuotrauką iš užsakymo, nei pakeisti pagrindines noobs
Kai buvo išleistas naujas atnaujinimas (yin atnaujinimas), aš žaidžiau su draugais su yin . Kai grįžau į žaidimą, nebegaliu prisijungti, pavyzdžiui, NEGALI, kad visas ekranas yra juodas, rodomas tik įmonės pavadinimas ir tik juoda. Laukiu valandą, kad galvočiau, kad tai vėl atnaujinimas, bet matau, kad mano didžiojo brolio žaidimas yra geras. Ar galite išspręsti šią problemą, man labai patinka žaidimas ir aš tiesiog norėjau žaisti dar kartą =w=|||
Herojai yra siaubingai nesubalansuoti, tankūs (!), per daug išnaudotojų ir apgavikų, tačiau niekas nėra uždraustas. Atsitiktinis „moba-wanna-be“ žaidimas.
Sudo gabalas
Udas ne zaidimas bus kol tu kurie afk nebanins ar kanors darys blt nervus tik rija debilai nx
taigi taip... aš manau, kad žaidžiu šį žaidimą apie 2 metus ir tai buvo smagu... bet dabar turi problemų...1. Įstrigo įkėlimo ekrane: mane tai taip erzina, net ir Huawei Y6 pro telefone, o įkrovimo ekrane jis buvo įstrigęs. 2. Estes skin Neigimas: Kai juodasis sąrašas laimi M3, jie pasirinko Estes kaip JUODOJI SĄRAŠO odą, bet jūs tai paneigėte. Tai taip nesąžininga, kad ankstesni čempionai, tokie kaip EVOS ir kt., turi skinus, o juodajame sąraše nėra... jo dabar nesąžininga kiekvienam kūnui.. todėl įvertinau tai 3/5
Taigi žaidimas yra įdomus, bet aš nerekomenduočiau išleisti pinigų šiam žaidimui, galbūt žaiskite taškų, jei jų gausite, bet jie imasi masalo ir sukčiauja dėl savo „gatcha“ dalykų, pavyzdžiui, žiemos dėžutės žaidimo skelbime sakoma: „Ypatinga. Oda garantuota pirmame elito dėžutėje. " Na aš tai padariau ir gavau pagrindinį ir dabar jų cs duos man paleisti aplink sakydamas, kad taisyklės sako skirtingi. Taigi jie klaidingai reklamavo ir atsisako grąžinti apie 9 dolerius deimantų. Taigi pirkėjas bus įspėjamas, kad jie yra šešėliai ir sukčiai. Bet jei jūs einate kaip laisvai žaisti ar nepadaryti pinigų, tai yra smagu, ir manau, kad tai daugiau nei laukiniai, nors tai galėtų būti, nes aš žaidžiu lygą savo kompiuteryje. Tikiuosi, kad tai padės kitiems išvengti problemų.
Tikrai blogas žaidimas yra suderintas su žmonėmis, kurie nežino, kaip žaisti, ir aš sakau, kad aš žaidžiau 2 metus ir aš žaidžiu žaidimą dar blogiau. Ir aš nenoriu pakeisti savo nuomonės, kol nematau rezultatų. Aš visuomet praradau komandą ir anemiją, kad visa galva visą laiką yra užkrėsta. Ir jei pranešate apie juos, gerai bando bandyti, nes jie darys viską. "Gerbiamasis žaidėjas visada sako". Geriau žaidžiu laukinį riftą
Dragons: Rise of Berk સિમ્યુલેશન bwg
„Mobile Legends“ yra geras žaidimas, tačiau dėl daugelio toksiškų žaidėjų žaidimas šiuo metu man yra toks nuobodus ir nežaidžiamas, nes net ir klasikiniame žaidime jie verkia, o ne žaisti yra smagu. nors taip, jie verkia dėl to, ką aš mėgau būti maitinamas.bet tai natūralu, nes mes net neturime bako. ir jie verkia, nes jie yra tie, kurie neša komandą, aš turiu priežastį, kodėl esu šeriamas, aš visada atlieku ping testą klasikoje ir jos visada atsilieka. ir mano komandos draugai kaltins mane.
Kaip sutvarkyti kai geimas sustoja kai "game loading"? Kai seniau zaidziau viskas buvo gerai o dabar ne. Kaip išspręsti šio žaidimo "žaidimo įkėlimo" problemą, bet jis neįkeliamas plzz pagalba!!!! Kai anksčiau žaidžiau šį žaidimą, viskas buvo gerai, bet dabar jis sustoja ties „žaidimo įkėlimu“ plzz, pasakykite man, kaip tai pataisyti arba pataisyti patys, plzzz pagalbos
Super šaunus žaidimas!
Man patiko šis žaidimas, bet dabar jaučiuosi labai nusivylęs. Dėl nestabilios Bangladešo serverio ping problemos. Aš žaidžiau šį žaidimą daugiau nei 3 metus. Serverio atnaujinimas gali išspręsti šią problemą.
Nustatykite klaidą, kurią aš praleidau tiek daug pinigų duomenims vėl atsisiųsti ir aš negaliu net daryti tokių įvykių, kurie dabar yra šiai kvailai klaida ir jūs vaikinai paėmė mano paskutinę peržiūrą, jūs būsiu gražus Įsitikinkite, kad daugelis žmonių susiduria su tuo, ką tik bandau žaisti ir smagiai !!!!!!!!!!!! Tai tiesiog užšaldyti, kai įkelsiu žaidimą !!!!!!
Na, man patinka šis žaidimas, bet ar galite pridėti herojų, tai reiškia, kad pridedate naujų įvykių, aš jį perku, bet ar galite pridėti tik naujų runų ar herojų, kai man patinka pirkti naujus herojus ir kaip mėlyną rutulį ir sunku įžvelgti enyme, todėl plssss pataisykite tai